Redactie - 18 juni 2014

Exclusive Networks distribueert Tegile flash storage


Tegile Systems, leverancier van 'flash driven storage' voor virtuele server en desktop omgevingen en hybride storage oplossingen is nu verkrijgbaar bij distributeur Exclusive Networks uit Amersfoort. In samenwerking met Exclusive Networks start Tegile tevens zijn EMEA Channel Partner programma.

Flash is een populair onderwerp in de storage industrie en Tegile Systems werkt samen met haar channel partners om een Flash gedreven enterprise oplossing te bieden die een uitgebalanceerde prijs/prestatie en opslag mogelijkheid voor virtualisatie realiseert. “Toen wij een jaar geleden onze entree in Europa maakten, gingen wij opzoek naar een betrouwbare value-added distributeur om een samenwerking mee aan te gaan. In oktober 2013 kwamen wij bij Exclusive Networks in het Verenigd Koninkrijk terecht. Sindsdien zijn wij gezamenlijk waardevol geweest voor onze partners en hebben wij een sterke relatie opgebouwd met het kanaal. Wij zijn blij om deze samenwerking uit te breiden naar de Nederlandse Big Tec divisie.” Aldus Paul Silver, Vice President EMEA van Tegile Systems.

Zwitsers zakmes 

Jan Willem Schermerhorn, Sales Director Big Tec van Exclusive Networks in Nederland, voegt hieraan toe: “Tegile Systems biedt naast de bestaande Hybrid Storage leveranciers vele voordelen. Denk hierbij aan multiprotocol ondersteuning, deduplicatie & compressie, de snelle en betrouwbare variant van flash, sas disks, etc. Het is het Zwitserse zakmes onder de storage systemen. Betrouwbaar en inzetbaar in iedere virtuele en application workload.”

Tegile Systems biedt technologie waarmee eindgebruikers de mogelijkheid en oplossing om server virtualisatie, virtual desktop intergratie en database intergratie te implementeren met oplossingen zoals NAS en SAN zijn Tegile Systems opstellingen gebruiksvriendelijk en schaalbaar. Ze worden compleet geleverd met built in snap shot; auto replication; near instant recovery; onsite or offsite failover & virtualization management features.

Door: Witold Kepinski
 
 

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!