Redactie - 20 juni 2014

Schrijf u in voor de Clinic van de Dutch IT Channelcup


Dutch IT-Channel, het platform voor IT-channel partners in Nederland, organiseert op 16 september 2014 voor de tweede maal het grootste golftoernooi voor vendors, distributeurs en resellers: de Dutch IT Channel Cup.


Op de greens van Prise d’eau Golf in Tilburg zijn nog plaatsen vrij voor de clinic die mede mogelijk wordt gemaakt door G DATA Software Benelux, leverancier van security oplossingen voor onder andere het MKB en enterprises.

De inschrijving verloopt erg goed. Deelnemers zijn onder andere Avnet, Ricoh, EMC, Ingram Micro, D-Link, Tectrade, Copaco Nederland, IT Staffing, OKI Systems, ReasonNet, Aruba Networks, EVault, HP, AcesDirect, I3 Groep en Exclusive Networks.

Voor de golfers is alles volgeboekt, maar voor de clinic is er nog ruimte, waarbij er naast een uitdagende content ochtend sessie met een analist, er in de middag een leuk en sportief programma is.

Prijs per persoon voor een compleet verzorgde dag inclusief content sessie is 165,00 euro ex BTW. Zo verenigen we het nuttige met het aangename!

Voor meer informatie en/of aanvullende wensen kunt u contact opnemen met Rob de Kleijnen, telefoon 06-402 36 803. e-mail: rdekleijnen@dutchitchannel.nl


Programma Clinic:

Datum: 16 september 2014
Locatie: Prise d’eau Golf, Tilburg

09.00 uur Ontvangst en registratie, koffie. Alle gasten ontvangen bij binnenkomst een unieke polo

10.00 uur Contentprogramma, Presentatie door een analist “Trends en kansen voor het kanaal”

12.00 uur Start clinic

13.30 uur Lunch clinic

14.15 uur Wedstrijd clinic

17.00 uur Borrel met live muziek

18.15 uur Prijsuitreiking

18.30 uur Uitgebreid buffet en netwerken


Bekijk hier de reportage over de Dutch IT Channel Cup 2013


Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!