NetApp introduceert FAS8080 EX en FAS2500 storage systemen
19-06-2014

NetApp introduceert FAS8080 EX en FAS2500 storage systemen


NetApp introduceert twee nieuwe storagesysteemplatformen: de FAS8080 EX en het instapplatform FAS2500. Met de FAS8080 EX kunnen organisaties en serviceproviders hun veeleisende SAN- en NAS-workloads verwerken. De nieuwe FAS2500 hybride instap-arrays moeten bedrijfsprocessen vereenvoudigen en verlengen de levensduur van systemen, aldus NetApp

De FAS8080 EX is een scale-out-array voor de intensieve bedrijfsapplicaties. Voor snelle applicaties met minimale latency kan de FAS8080 EX worden geconfigureerd als ofwel een all-flash array met meer dan 4,6 PB (petabyte) aan flashstorage of als een hybride array met ee Flash Cache van bijna een petabyte. Bovendien komt de FAS8080 EX dynamisch tegemoet aan de toenemende data-eisen door de uitbreidingsmogelijkheid naar bijna 70 PB aan capaciteit en meer dan 600 I/O-verbindingen, die cruciaal zijn voor serviceproviders en grote organisaties die hun workloads consolideren.

ONTAP 

De FAS2500 biedt uitgebreide flashondersteuning om workloads te versnellen en de bruikbare capaciteit te verhogen. De FAS2500 werkt op het NetApp Data ONTAP-storagebesturingssysteem, waardoor het datamanagement wordt vereenvoudigd in de volledige IT-omgeving, van lokale vestigingen tot datacenters en de cloud.  Klanten kunnen ook de installatietijd verkorten en herhaalde processen elimineren dankzij softwaremanagementfuncties waarmee taken via een muisklik kunnen worden geautomatiseerd.

All-flash FAS-configuraties waarin hardwareprestaties worden gecombineerd met software-intelligentie. De all-flash configuraties van de FAS8080 EX en FAS8060 bijvoorbeeld vormen een oplossing voor VDI-implementaties waarin hoge IOPS en minimale latency vereist zijn alsook voor databaseworkloads in cruciale bedrijfsapplicaties. Door een portfolio aan te bieden die zowel hybride als all-flash storagesystemen omvat, stelt NetApp IT-organisaties in staat om het prestatieniveau, de efficiency en schaalbaarheid te verhogen zodat aan hun specifieke eisen wordt voldaan. Bedrijfsapplicaties, waaronder applicaties van Oracle, Microsoft, Citrix en SAP, draaien op systemen van NetApp.

Insight 

Voor ondernemingen en serviceproviders die gevirtualiseerde omgevingen en cloudomgevingen moeten beheren, is OnCommand Insight een gepatenteerde oplossing die voorziet in het management van storagekosten, rationalisatie en optimalisatie van storageservices. NetApp Services for OnCommand Insight is een serviceaanbod op maat voor klanten die high-end FAS8000-systemen implementeren in heterogene datacenters. Deze uitgebreide maatservice maakt gebruik van resources, tools en best practices van NetApp voor het opstellen van IT-analyses met relevante dashboards en rapportagefuncties die zijn afgestemd op de specifieke bedrijfsparameters van de klant. Klanten realiseren snel de bedrijfswaarde die ze nodig hebben om hun fysieke, gevirtualiseerde omgeving en cloudomgeving efficiënter en zelfstandig te kunnen beheren,aldus NetApp.

Door: Witold Kepinski

 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Storage