Dovilo wordt eerste Tintri Nederlandse Gold Partner
19-06-2014

Dovilo wordt eerste Tintri Nederlandse Gold Partner


Tintri, de leverancier van smart storage-oplossingen voor virtualisatie- en cloud-omgevingen, maakt bekend dat het de Nederlandse ICT-reseller Dovilo heeft benoemd tot strategische partner voor de Nederlandse markt, zo meldt Bertram Rutte, de directeur van Dovil.

Dovilo zal Tintri VMstore, Tintri ReplicateVM en Tintri Global Center gaan aanbieden aan organisaties die actief zijn in belangrijke verticale markten, zoals de industriële sector, gezondheidszorg, het onderwijs en de publieke sector.

Verkooptools 

Dovilo treedt tot het Global Channel Program van Tintri toe als Gold Partner. Daarmee is het de eerste Nederlandse reseller die de Gold-status bereikt. Tintri Certified Partners hebben via het Tintri Partner Portal toegang tot een divers scala aan verkooptools, trainingmogelijkheden en apps. Tintri helpt partners daarnaast met het uitbouwen van hun bedrijfsactiviteiten en het potentieel van virtualisatie voor hun klanten te ontsluiten met behulp van zijn smart storage-oplossingen.

Veeam 

In het kader van de samenwerkingsovereenkomst zullen Tintri en Dovilo gezamenlijke marketing- en verkoopactiviteiten ontplooien. Hun eerste initiatief is het 100% Virtualisatie & Cloud-evenement dat op 24 juni 2014 in Alblasserdam wordt gehouden. Het gaat om een middagvullend programma met presentaties en demo’s van Tintri, Veeam en Dovilo. Klanten en prospects horen tijdens dit evenement welke kansen virtualisatie, cloud computing en datacentertechnologie hun organisatie te bieden hebben.

Door: Witold Kepinski

 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Storage