Redactie - 20 juni 2014

NewChannel introduceert CyberoamShop


NewChannel, sinds begin 2014 distributeur voor Cyberoam utm-appliances (onderdeel van Sophos) introduceert CyberoamShop.

Speciaal en uitsluitend voor resellers biedt CyberoamShop online product- en prijsinformatie en kunnen resellers op Cyberoam producten inkopen, zo meldt Raymond Kreefft (foto), managing director van NewChannel in Zoetermeer. “Via de nieuwe CyberoamShop willen wij de beschikbaarheid van de Cyberoam producten voor resellers makkelijker maken. En ter introductie van CyberoamShop ontvangen resellers tot 1 augustus 2014 een extra incentive bij iedere online bestelling. En ook naast de producten zelf bieden wij hen aanvullende services, zoals onsite installatie, remote management of begeleiding van evaluaties en Proofs-of-Concept (PoC). Op deze manier helpen wij onze resellers actief met hun business.”

Meer uitgebreide informatie over het Cyberoam portfolio is beschikbaar op de website van NewChannel: www.newchannel.nl. CyberoamShop is per heden na online registratie beschikbaar voor ICT resellers op www.cyberoamshop.nl en www.cyberoamshop.be.

Door: Witold Kepinski

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!