PROMISE Technology storage is nu verkrijgbaar bij Copaco
23-06-2014

PROMISE Technology storage is nu verkrijgbaar bij Copaco

Copaco breidt per heden haar assortiment uit met de producten en diensten van PROMISE Technology, leverancier van innovatieve en klantgerichte storage oplossingen gericht op verticale markten, zoals datacenters en omgevingen waarbij veel gebruik wordt gemaakt van videobewaking en bedrijven gericht op film- en videoproductie.

Sacha Wingers (foto), Business Director bij Copaco: “De toevoeging van PROMISE Technology Solutions sluit naadloos aan bij het Copaco storage portfolio. De producten en oplossingen van PROMISE Technology zijn vooral aanvullend aan de merken/oplossingen die wij reeds bieden in ons portfolio. Hierdoor bieden wij onze resellers de mogelijkheid om gerichte invulling te geven aan een aantal product–marktcombinaties. We hebben er alle vertrouwen in dat wij met toevoeging van dit portfolio onze resellers completer van dienst te kunnen zijn.”

John van den Elzen, Managing Director EMEA bij PROMISE Technology: “PROMISE Technology ziet een goede synergie tussen haar verticale marktbenadering voor Rich Media, Surveillance, Datacenter en Cloud oplossingen en de waardetoevoegende benadering van Copaco."

Door: Witold Kepinski

 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Storage