Dell introduceert nieuwe flash storage-arrays
25-06-2014

Dell introduceert nieuwe flash storage-arrays


Dell introduceert op het Dell User Forum een reeks storage-arrays voor middelgrote implementaties. De nieuwe systemen beschikken allemaal over integrale, grootzakelijke functionaliteit. 

De nieuwe Dell Storage SC4000-arrays stellen organisaties in staat om  op flash-technologie gebaseerde prestaties te realiseren. Ook is het mogelijk om te profiteren van een combinatie van hoogwaardige flash-technologie en betaalbare, schijfgebaseerde opslag binnen één array. De nieuwe storage-arrays vormen een aanvulling op de toepassingsgerichte zakelijke datacenteroplossingen van Dell.

De nieuwe Dell Storage SC4000-reeks is ontwikkeld voor organisaties die op zoek zijn naar krachtige en kostenefficiënte storage-arrays voor kleinschaliger storage-omgevingen. Deze arrays debuteren samen met de grootzakelijke Dell Storage SC4020, een 2U SAN met 24 harde schijven. De nieuwe grootzakelijke arrays maken gebruik van technologie uit de Dell Compellent- en EqualLogic-reeks, de Dell Compellent Storage Center 6.5 array-software en de software-stack van EqualLogic iSCSI. De SC4000-reeks biedt ondersteuning voor Fibre Channel- en iSCSI-connectiviteit en heeft dezelfde geavanceerde mogelijkheden als grotere SANs. De reeks is qua omvang en prijs op middelgrote omgevingen afgestemd, aldus Dell.

Door: Witold Kepinski
 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Storage