Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
02-07-2014

Violin Memory introduceert Concerto 7000 All Flash Array


Violin Memory, leverancier van all-flash opslagarrays en apparaten die toepassingen aanbieden voor bedrijven, heeft de wereldwijde beschikbaarheid aangekondigd van software voor bedrijfsgegevensdiensten op Concerto 7000 All Flash Array.

De software voor gegevensdiensten bevat functies voor synchrone en asynchrone replicatie en tools voor stretch metro clustering. Momentopnames van opslag, thin provisioning, LUN en capaciteitsuitbreiding evenals geavanceerde gegevensbescherming en schaling van opslag zijn ook mogelijk. “De Concerto 7000 All Flash Array helpt onze klanten ‘Business in a Flash’ te leveren, door IT-toepassingen om te zetten in concurrentievoordelen welke nieuwe opties bieden op basis van prestaties, gegevensbescherming en transactionele mogelijkheden die we in onze all-flash-systemen inbouwen,” aldus Kevin DeNuccio, CEO van Violin Memory.

Verscheidene belangrijke onderdelen van de bedrijfssoftware voor gegevensdiensten van Violin's Concerto, zoals constante gegevensbescherming, WAN-geoptimaliseerde replicatie en in-flight versleuteling kunnen allemaal worden geconfigureerd op LUN-by-LUN basis, waardoor klanten de Concerto-software kunnen aanpassen aan hun eigen implementatie en vereistenvoor datacenters.

Granulaire controle van softwarefuncties is belangrijk om een gevarieerde werkbelasting voor bedrijven met meerdere toepassingen te ondersteunen en om producten te ontwikkelen die voor meerdere toepassingen geschikt zijn. De spreiding en granulaire beheersbaarheid van de Concerto 7000-software biedt het optimale platform voor gemengde en meervoudige werklast in bedrijfs- en cloud-omgevingen.

Het hardwareplatform voor Concerto 7000 All Flash Array, gebaseerd op de Flash Fabric Architecture van Violin, biedt een latentie van microseconden en ondersteunt veeleisende, gemengde en meervoudige cloud-, bedrijfs en gevirtualiseerde toepassingen.

De Concerto 7000 All Flash Array van Violin is nu wereldwijd verkrijgbaar. De ruwe capaciteit bedraagt 280TB in een volledig geconfigureerde, super-dense 18RU, met laag vermogen footprint. Klanten kunnen ook upgraden naar deze functies voor meer bedrijfscontinuïteit, hoog herstellingsvermogen, efficiëntie, bescherming en schaalbaarheid vanaf hun huidige all-flash array systemen uit de 6000-reeks met de Concerto 7000 upgrade-kit voor de 6000 All Flash Array-productenreeks.

Door: Witold Kepinski
 
 

Terug naar video overzicht

Tags

Storage