Redactie - 04 juli 2014

NETGEAR partnerevenement is wederom geslaagd


Het NETGEAR-partnerevenement dat afgelopen 3 juli, in Strandplaats Nederzandt aan Noordwijk aan Zee, werd gehouden is geslaagd.

Rond 100 aanwezigen kregen inzicht geeft hoe ze als partner de komende maanden hun business kunnen vergroten en met welke oplossingen ze diverse business cases kunnen aanvliegen.

Het team van NETGEAR gaf een presentatie over de kansen voor resellers met ReadyNAS en ReadyDATA enterprise storage voor het mkb. Ook werden de 10Gigabit ethernet switches en wlan wireless oplossingen belicht die uitstekend passen in BYOD omgevingen. NETGEAR  geeft met regelmaat trainingen over zijn technologie voor resellers en eindgebruikers

Power 

Resellers werden ook bewust gemaakt dat ze oplossingen kunnen verkopen die bestaan uit NETGEAR infrastructuur en andere merken en technologie. Zo kunnen ze permanente stroomvoer garanderen met de ups en rack oplossingen van EATON. Hiervoor kunnen ze lid worden van het Power Advantage Partner programma, aldus Niek van Doorn, Sales Manager IT-Channel bij EATON Benelux.

IP-camera's

Henk Schotman, Business Development Manager Benelux bij Mobotix, gaf een presentatie over de Mobotix IP-camera’s die aan een netwerk kunnen worden gekoppeld om winkels, huizen en terreinen te beveiligen. De data van de IP-camera’s kunnen worden opgeslagen in een NETGEAR ReadyNAS storage omgeving.

Ansible

Kansen voor resellers liggen ook met het aanbieden van Unify unified communications. Dit zei Rene Hochstenbach, algemeen directeur van Unify Nederland. Met de Unify Ansible app kunnen werknemers van organisaties beter samenwerken doordat ze vanuit een app kunnen bellen, chatten, mailen en video-vergaderen. Dat kunnen ze doen op hun eigen device naar keuze.

Virtualisatie

Henk Arts, Senior Systems Engineer bij Veeam Benelux, leverancier van backup en recovery software voor gevirtualiseerde omgevingen van VMware en Microsoft Hyper-v, zei tegen resellers dat ze data voor hun klanten kunnen beveiligen en beschikbaar stellen. Dat kan onder andere met de Veeam Avaibility Suite waarvan de nieuwste versie v8 binnenkort uitkomt. Veeam biedt onder het motto ‘Availibity for the modern datacenter’ high speed recovery, data loss avoidance, verified protection, risk mitigation en complete visibility.

Het evenement werd afgesloten met een gezellige borrel en barbecue op het zonovergoten terras van Strandplaats Nederzandt. Kijk voor de foto’s op de Facebook pagina van Dutch IT-channel.

Door: Witold Kepinski

 

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!