Witold Kepinski - 10 juli 2015

Microsoft Health Partner Awards 2015 uitgereikt

Microsoft heeft de Microsoft Health Partner Awards 2015 uitgereikt. Agile Software werd hierbij voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot 'Licensing Partner of the Year’. Overige winnaars dit jaar zijn Wortell (Innovator of the Year), Rapid Circle (Cloud partner of the Year), Caase.com (System Integrator of the Year) en ChipSoft (Solution Partner of the Year).

Met deze jaarlijkse awards spreekt Microsoft zijn waardering uit voor Nederlandse partners die zich in het afgelopen jaar bijzonder hebben ingezet in de zorgsector. Agile Software dankt deze award vooral aan de focus op de adoptie van Microsoft-oplossingen en de proactieve klantbenadering op het gebied van cloud.

André Piso (foto), Manager Health van Microsoft Nederland: “Agile Software is een stabiele factor in het Health segment. Door hun dienstverlening en de samenwerking met zusterbedrijf InfraControl op het gebied van Software Asset Management maakt Agile Software zorginstellingen bewust van de mogelijkheden van Microsoft-oplossingen. Zij streven een hogere adoptie van Microsoft-technologie bij hun klanten na. Hiervoor werken zij in de zorgsector samen met system integrators als Rapid Circle, PQR en BRAIN FORCE. Om de focus binnen deze markt kracht bij te zetten, organiseert Agile Software regelmatig round tables voor zorginstellingen op het gebied van mobiele zorgwerkers en de mogelijkheden van cloud. Door het toepassen van hun expertise hebben zij dit jaar een aantal mooie nieuwe contracten mogen sluiten in de zorgsector.”

Sander Blom, Director Strategic Alliances bij Agile Software: “We zijn enorm trots om te midden van al deze toppartners voor het tweede jaar op rij de Healthcare Licensing Award in ontvangst te nemen. Door een duidelijke marktfocus en de toegevoegde waarde van onze Microsoft Solution Advisors zijn wij in staat geweest om de uitdagingen binnen de Healthcare branche op een juiste manier in te vullen. De goede samenwerking met diverse System Integrators en met Microsoft zelf heeft hier vanzelfsprekend ook aan bijgedragen. Dit jaar gaan we nog meer investeren in de Healthcare branche en ondersteunen wij zorginstellingen nog intensiever op het gebied van Cloud, Computing Everywhere, Big Data & Analytics en Security & Identity.”

De genomineerden voor de Nederlandse Microsoft Health Partner Awards 2015 waren:

•            Innovator of the Year: Wortell, CareConnections en ADD Groep - Intermetzo;

•            Solution Partner of the Year: CareConnections, Chipsoft, VCD en Winvision;

•            System Integrator of the Year: Caase.com, QS solutions en Winvision;

•            Licensing Partner of the Year: Agile Software, Dataplus, Insight;

•            Cloud Partner of the Year: Rapid Circle, Unica Schutte ICT en Wortell

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!