SimpliVity start PartnerAdvantage progamma
07-07-2014

SimpliVity start PartnerAdvantage progamma


Storage leverancier SimpliVity start het PartnerAdvantage partnerprogramma. Dit meldt George Hope, head of global alliances bij SimpliVity. De Amerikaanse  leverancier verkoopt zijn OmniCube systemen geheel indirect. Channel partners kunnen zich kwalificeren voor Authorized, Gold en Platinum. 

De missie van SimpliVity is het vereenvoudigen van de IT-infrastructuur. SimpliVity levert een datastructuur en platform architectuur welke is ontworpen om de functionaliteit te leveren die voorziet in de behoefte van de gevirtualiseerde en cloud-enabled IT-omgevingen. SimpliVity's OmniCube combineert server en storage-functionaliteit, samen met aanzienlijk geavanceerde functionaliteiten die tot vandaag geleverd werden door tal van uiteenlopende merken. De OmniCube systemen worden ingezet in een netwerk van twee of meer appliances met als doel het creëren van een OmniCube Global Federation, die een efficiënte data verplaatsing, resource sharing, en schaalbaarheid mogelijk maakt, aldus de leverancier.

Bechtle 

Simplivity trekt steeds meer topmanagers en channel partners aan. Carel Bak is Directeur Noord Europa van SimpliVity. Pronovus doet de distributie van Simplivity in NederlandDe Duitser Johannes Kunz is Head Channels and Marketing van Simplivity EMEA. De storage leverancier heeft onlangs een EMEA-partnership met Bechtle gesloten.

Door: Witold Kepinski

 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Storage