Exclusive Networks distribueert FireEye virtueel beveiligingsplatform

11-07-2014

Exclusive Networks distribueert FireEye virtueel beveiligingsplatform


Exclusive Networks, een value-added distributeur van unified communications, netwerk infrastructuur, datacenter en security oplossingen heeft FireEye opgetekend, een ontwikkelaar van een virtueel beveiligingsplatform dat organisaties real-time bescherming biedt tegen de nieuwste cyberaanvallen. Dit meldt Warner Nedermeijer, General Manager van Exclusive Networks Nederland.

CARM

FireEye is opgericht in 2006 door ex-Sun technisch specialist Ashar Aziz met als doelstelling het aanpakken van 'botnets'. Het bedrijf biedt volgende-generatie bescherming tegen bedreigingen van cyberaanvallen. Deze aanvallen worden steeds geavanceerder en omzeilen steeds makkelijker traditionele, op signatures gebaseerde beveiliging, zoals volgende-generatie firewalls, IPS, antivirus en gateways. Dat maakt de meeste bedrijven kwetsbaar. Het FireEye-platform vult deze legacy-beveiligingsmiddelen aan met een nieuw beveiligingsmodel dat beschermt tegen nieuwe typen cyberaanvallen. Het unieke FireEye-platform biedt toonaangevende bedrijfsbrede bedreigingsbescherming die cyberaanvallen realtime vaststelt en blokkeert. De kern van het platform bestaat uit een signature-vrije, gevirtualiseerde detectie-engine en een cloud-gebaseerd bedreigingsinformatienetwerk. Dit helpt organisaties bij het beschermen van hun data tegen aanvallen vanuit verschillende bronnen, zoals web, e-mail, mobiel en bestandgebaseerde cyberaanvallen. Het FireEye-platform past heel goed binnen de CARM propositie van Exclusive-Networks en wordt gebruikt in meer dan veertig landen door meer dan duizend klanten en partners, waaronder een kwart van de Fortune 100-bedrijven.

Channel Account Manager
Bas Lovens is per 1 juni 2014 aangenomen als Channel Account Manager. In deze rol zal Bas zich voor het belangrijkste deel van zijn tijd inzetten om de nieuwe vendor FireEye te positioneren en uit te bouwen in de Nederlandse markt. Bas heeft ruime ervaring in het indirecte verkoopkanaal opgebouwd bij partijen zoals Cisco, Azlan/Tech Data, Huawei en Unify.

Resellers kunnen voor meer vragen terecht bij Exclusive Networks. Lees meer artikelen over Exlusive Networks hier en over FireEye hier. 

Door: Witold Kepinski


Terug naar nieuws overzicht

Tags

Security
Security