Redactie - 11 juli 2014

Sitecore neemt aandeel in Komfo social media-marketing- en -engagementapplicaties


Sitecore, softwareleverancier  voor het managen van klantervaringen, neemt een meerderheidsbelang in Komfo, de Scandinavische aanbieder van social media-marketing- en -engagementapplicaties.

Deze stap leidt volgens Sutecore tot de integratie van twee applicaties waarmee Sitecore uitgebreidere social media-managementmogelijkheden aan zijn klanten biedt onder de naam Sitecore Social Powered by Komfo. Met deze investering wil Komfo wereldwijd een groter bereik behalen. Voor Sitecore vormt het de basis voor zijn productplanning op het gebied van social media.

Social media-marketingpakket

Sitecore Social is een social media-marketingpakket waarmee marketeers content op sociale kanalen kunnen bekijken, interpreteren, beantwoorden en publiceren – op welke schaal dan ook. Conform zijn visie integreert Sitecore de op data gebaseerde social-monitoring- en - managementtool van Komfo met zijn end-to-end Customer Experience Platform, zodat marketeers hun marketingactiviteiten nog persoonsgerichter en tegelijkertijd volledig multichannel kunnen uitvoeren. Zo krijgen marketeers wereldwijd ook de beschikking over geavanceerde social media-managementmogelijkheden inclusief Facebook-content en advertentiemogelijkheden, en beheren bedrijven hun conversaties over alle on- en offline kanalen.
 
Door: Witold Kepinski
 
 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!