ON2IT wint Nutanix Partner Project of the Year Award
14-07-2014

ON2IT wint Nutanix Partner Project of the Year Award


ON2IT verkreeg de Nutanix Partner Project of the Year Award, voor het ontwerp en de uitvoering van een datacentertransitie architectuur bij een van de grootste retailers in Nederland.

Op haar eerste jaarlijkse NutanixNow partner conferentie in Marbella, is aan ON2IT’s CEO Marcel van Eemeren de allereerste Europese ‘Partner Project of the Year’ Award uitgereikt. In totaal zijn er 6 awards overhandigd aan partner-organisaties en individuele specialisten voor hun bijdrage aan Nutanix in het afgelopen jaar.

Patrick van de Werken, Regional Director Northern Europe: ‘ON2IT levert een wezenlijke bijdrage aan de groei van Nutanix in Nederland. Dat zien we aan de interactie met nieuwe relaties, het aantal Nutanix gecertificeerde medewerkers, de marketing-uitingen en de events zoals Nutanix TestLab Experience en Bright & Cloudy 2014 dat dit jaar plaatsvindt op 25 september in het Mediaplaza; Jaarbeurs Utrecht’.
Marcel van Eemeren: “Het is mooi om te zien hoe een innovatieve oplossing als Nutanix in een korte tijd een zeer sterke partner binnen ON2IT is geworden. Het Virtual Computing Platform van Nutanix helpt onze klanten hun datacenter te transformeren richting Private en Hybrid Cloud. De disruptieve aspecten van de technologie en de web-scale achtergrond maken Nutanix de oplossing voor ieders datacenter. Het maakt de IT operatie direct google-grade en verlaagt aanzienlijk de kosten.”

“Nutanix past het zelfde principe toe als de grote clouddiensten en stellen organisaties in staat te schalen naar behoefte van de business.” vult Lieuwe Jan Koning, CTO van ON2IT aan. Bovendien sluit Nutanix aan op onze securitystrategie Zero Trust “Door de technologie van Nutanix juist toe te passen, bouwen wij een veilig Software Defined Data Center, waarin wij de meest kritische bedrijfsapplicaties afschermen in een private cloud omgeving.”

Klik hier voor meer informatie over de oplossingen van ON2IT en Nutanix.

WK
 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Storage