Redactie - 17 juli 2014

Tintri stelt Belgische reseller BA aan als partner


Tintri, leverancier van smart storage-oplossingen voor virtualisatie- en cloud-omgevingen, maakt bekend dat het een samenwerkingsovereenkomst heeft gesloten met de Belgische reseller BA.

Deze ICT-specialist levert 24/7 beschikbare infrastructuren aan de publieke sector en bedrijven van alle omvang. BA zal het volledige aanbod van oplossingen van Tintri aan zijn klanten aanbieden, met inbegrip van Tintri VMstore en Tintri Global Center.

Jan Guldentops, de directeur van BA: “We zijn altijd op zoek naar baanbrekende nieuwe technologieën. Het doet ons daarom een groot genoegen om een van de eerste partners van Tintri voor de Belgische markt te zijn. Het is algemeen bekend dat traditionele storage-oplossingen niet goed kunnen omgaan met de nieuwe uitdagingen die servervirtualisatie met zich meebrengt. Door een beroep te doen op slimme, applicatiebewuste innovaties en volledig op flash drives gebaseerde prestaties, kan Tintri de perfecte kant-en-klare oplossing bieden voor optimaal beheerbare en krachtige centrale opslag voor VMware”

WK
 
 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!