Redactie - 15 juli 2014

QBS introduceert OneBizz Cloud Service voor Microsoft Dynamics partners


QBS groep, een Nederlandse Master VAR die Microsoft Dynamics partners helpt met marketingondersteuning, kondigt OneBizz aan tijdens de Microsoft Worldwide Partner Conference (WPC) 2014.

OneBizz is een Cloud Service Offering die MKB-organisaties helpt verder te groeien met geïntegreerde Microsoft Business Solutions plus add-ons van door QBS geselecteerde ISV's. OneBizz is beschikbaar in de cloud en op basis van pay-per-use.

User Experience

OneBizz integreert Microsoft Office 365, Dynamics CRM, Dynamics ERP en ISV-add-ons in een oplossing met een 'User Experience'. OneBizz wordt aangeboden als een standaard product, met een snelle rol-gebaseerde implementatie methode. OneBizz ondersteunt alle belangrijke front en back office business processen voor MKB-organisaties.

OneBizz wordt verkocht via het kanaal, waarbij QBS groep zorgt voor productintegratie, een provisioning portal, een partner academie, partner facturering, marketing en lead generation. OneBizz partners zorgen op hun beurt voor de verkoop, implementatie en klantenondersteuning. "De kracht van OneBizz is dat het integreert de belangrijkste producten van Microsoft en geselecteerde ISV's, de kanaalkennis van QBS groep en de uitgebreide implementatie en ondersteuning ervaring en verticale marktsegment kennis van de lokale Microsoft-partners", aldus Joop van Voorthuijsen, CEO van QBS groep. 

Leads 

OneBizz biedt volgens Van Voorthuijsen een grote kans voor Microsoft-partners om sneller een winstgevende herhaalbare cloud business op te zetten. QBS groep zorgt voor de oplossing, de integratie, de provisioning en zelfs de marketing en lead generation. OneBizz partners hoeven alleen te investeren in het bijwonen van de OneBizz Partner Academy. OneBizz biedt Microsoft-partners de mogelijkheid om te beginnen met de verkoop van een echte end-to-end oplossing die hen voorziet van een groeiend klantenbestand met terugkerende inkomsten, aldus Van Voorthuijsen.

OneBizz zal beschikbaar zijn voor eindgebruikers zijn in bepaalde landen na de zomer van 2014.
 
Door: Witold Kepinski

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!