Redactie - 16 juli 2014

Microsoft Office app voor iPad al 27 miljoen keer gedownload


De Microsoft Office app voor iPad is al 27 miljoen keer gedownload, zo meldt Micorosoft op zijn Worldwide Partner Conference (WPC) in Washington D.C.

Microsoft maakt Office apps voor iPad eind maart 2014 geschikt. Er is ook een beperkte gratis versie. Het gaat om drie aparte apps voor Word, Excel en Powerpoint gekoppeld aan een abonnement van Office 365.

Het gaat overigens om een native app. Je kan er documenten mee openen en bewerken. Ook het invoegen van foto’s en een integratie met OneDrive is mogelijk. Voor Excel kan je zelfs een numeriek toetsenbord oproepen wat het ingeven van cijfers makkelijker maakt.

Naast de betalende versie kan je Office voor de iPad ook gratis gebruiken om documenten te lezen (maar niet te bewerken), dit inclusief het bekijken van PowerPoint-presentaties. Wel moet je minstens iOS 7.0 draaien op je toestel.Data News in je nieuwsoverzicht op Facebook.

Voor het bewerken en maken van documenten met Office voor iPad heeft de gebruiker een passend Office 365-abonnement nodig: Office 365 voor Thuisgebruik Premium, Office 365 voor Professionals en Kleine Bedrijven Premium, Office 365 voor Middelgrote en Grote Ondernemingen, Office 365 Enterprise and Government E3 en E4, Microsoft Office 365 voor de overheid G3 en G4, Office 365 Education A3 en A4, Office 365 ProPlus of Office 365 voor Hoger Onderwijs.

WK


Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!