Redactie - 18 juli 2014

HP lanceert nieuwe laptops


HP lanceert de nieuwe HP x360 consumentenproducten. HP verbreedt het aanbod in convertible PC’s met de HP Envy 15 x360 en de HP Pavilion 13 x360. Klanten kunnen hiermee snel en eenvoudig wisselen tussen een laptop, tablet of tentmodus. HP breidt zijn Chrome- en Android-aanbod daarnaast uit met de nieuwe HP Chromebook en de HP SlateBook.

De HP Pavilion x360 is gericht op gebruikers die productiviteit en mobiliteit zoeken tegen een scherpe prijs. De x360 is voorzien van de nieuwe Intel processors, een 13-inch en 10-punts touchscreen en BeatsAudio dual speakers. De Pavilion x360 is verkrijgbaar in een zilveren kleur.

Chromebook 11
De HP Chromebook 11 is een dunne, 11.6 inch (29,4cm) notebook. Het apparaat is uitgerust met een HD-scherm en heeft een maximale batterijduur van zes uur. De HP Chromebook 11 is beschikbaar in Snow White of Ocean Turquoise.

De HP SlateBook 14 is een lichtgewicht Android-notebook die klanten toegang geeft tot Android apps. De compacte Slatebook is uitgerust met een 14-inch (35,5cm) full HD touchscreen en biedt tot negen uur batterijduur. Het apparaat is voorzien van een NVIDIA Tegra 4 mobiele processor en geïntegreerde GeForce grafische processor.

WH

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!