Redactie - 21 juli 2014

OKI Systems introduceert okiprintyourideas.nl


OKI Systems introduceert de website www.okiprintyourideas.nl. Ontwerpers, grafisch vormgevers en producenten van verkoopmateriaal worden uitgenodigd hier een proefdruk te laten maken en kunnen meer te weten komen over de dienstverleningen van OKI rond wit- of vijfkleurendrukwerk.  Zij maken op deze manier direct kennis met OKI producten. Onder het motto 'Print your ideas' worden op deze website de mogelijkheden voor het produceren van creatieve printproducten gedemonstreerd.

Via www.okiprintyourideas.nl kan iedere geïnteresseerde zijn eigen demodruk configureren. Daarvoor staan hem maximaal zes verschillende papierformaten en -gewichten ter beschikking; alternatief kan hij ook zijn eigen (bedrijfs)papier insturen. Binnen enkele werkdagen wordt deze afdruk toegezonden, eventueel samen met afdrukvoorbeelden op uiteenlopende materialen.

Voor digitale white-tonerprinters biedt OKI de ES7411WT en ES9420WT printoplossingen die dit gecompliceerde drukproces kunnen uitvoeren. De digitale A4 en A3 white-tonerprinters bieden een hoge afdrukkwaliteit, ook bij dikkere of moeilijk te verwerken materialen.


De OKI ES9541dn met een op tonergebaseerd vijfkleurensysteem biedt de mogelijkheid om het totale spectrum van de proceskleuren in één stap af te drukken, met toevoeging van een vijfde steunkleur, wit of transparant (in het Engels ook wel clear of glossy). Het is een handige en kosteneffectieve oplossing waarmee partiële glansveredeling voor hoogwaardige reclameflyers, uitnodigingskaarten of all-over print voor individuele verpakkingen alsook een nieuwe levendigheid van de kleuren op donkere of transparante media kan worden bereikt, aldus OKI.

De ES9541 heeft helder-tonerveredeling en helpt waardevolle documenten, zoals entreekaarten, coupons en oorkondes beschermen tegen vervalsing. Want de kleuren lichten op bij UV-licht, een controlemechanisme dat ook wordt toegepast bij bankbiljetten. Extra zekerheid wordt gegeven doordat de ES9541 tekstvelden zelfs in lettergrootte 1-punt kan printen, wat slechts met een vergrootglas kan worden gelezen.

Exact afgestemd op de eisen van creatievelingen is de OKI C931. Het apparaat is uitgerust met Adobe PostScript, om te voldoen aan de eisen van grafische toepassingen. Een processor en een 2GB-werkgeheugen zorgen voor een snelle verwerking van de printgegevens. Dankzij de LED-printtechnologie levert de C931 kleuren van hoge kwaliteit. Zijn sterkste punt: flexibiliteit bij de verwerking van media. Alle materialen en gewichten tot maximaal 360g/m² worden uit alle optionele papierschachten in de formaten van A6 tot en met SRA3 geprint. Zelfs banners tot 1,3 m lengte. Daarbijp print die tot 50 pagina's per minuut. 

Voor alle vermelde apparaten biedt OKI bij de productregistratie gratis drie jaar on-site garantie met next-business-day-service.

WK

 

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!