Redactie - 23 juli 2014

SPIE Integrated Connectivity Solutions wordt reseller van RF Code RFID Asset Management


SPIE Integrated Connectivity Solutions (SPIE-ICS) is door RF Code, speler op het gebied van asset management en draadloze monitoring van omgevingsfactoren, aangesteld als value-added reseller voor RFID Asset Management. 

SPIE-ICS treedt per direct op als adviserende en wederverkopende partij voor de oplossingen van RF Code, en zal deze oplossing ook zelf toepassen binnen de datacenters die het beheert voor zijn klanten. Erwin Cremers (L) van RF Code en Kees Verlaan (R) van SPIE-ICS tekenden de overeenkomst.

Realtime tracking
RF Code biedt een 'realtime tracking-systeem' - dat een asset volgt vanaf het moment dat deze binnenkomt op een locatie tot op het moment van verwijdering - en een draadloze monitoringomgeving voor de omgevingsvariabelen in een datacenter. De basis van de oplossing van RF Code zijn de actieve RFID-tags die specifiek zijn ontworpen voor datacenteromgevingen waar de hoge metaaldichtheid de werking van andere technologieën zou kunnen verstoren. De asset management-tags worden aan de apparatuur zelf bevestigd. De sensor-tags, die informatie kunnen verstrekken over bijvoorbeeld de temperatuur, luchtvochtigheid en luchtdruk, kunnen aan de racks worden gemonteerd. De asset- en sensor-tags zenden vervolgens hun gegevens naar een ontvanger (reader). Door de locatiegegevens van de asset-tag te vergelijken met de gegevens in de database kan er worden bepaald of een asset zich bevindt op de verwachte locatie.

Door: Witold Kepinski


Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!