Redactie - 23 juli 2014

Tweede datacenter in Europa voor VMware vCloud Hybrid Service

VMware is wereldwijd leider in virtualisatie en cloud-infrastructuur en maakte bekend de vCloud Hybrid Service in Europa uit te breiden met een tweede datacenter. Het tweede datacenter wordt gevestigd in het Verenigd Koninkrijk (Chessington). Het nieuwe datacenter is een aanvulling op VMware’s bestaande datacenters in de Verenigde Staten, Japan en Slough in het Verenigde Koninkrijk.

Ook recovery- en dataprotection services
In februari 2014 werd VMware vCloud Hybrid Service in Europa geïntroduceerd. Aanvullend heeft VMware ook disaster recovery (DR)- en data protection-services op vCloud Hybrid Service aangekondigd. Hiermee worden DR- en securitydiensten eenvoudiger, meer kosteneffectief en toegankelijker voor organisaties. Tevens maakte het concern bekend dat Pivotal CF wordt ondersteund door vCloud Hybrid Service.

Accreditaties EMEA-regio
Inmiddels zijn er sinds de introductie van VMware vCloud Hybride Service in het Verenigde Koninkrijk, al ruim achthonderd accreditaties in de emea-regio verricht. ''Onze klanten gebruiken onze hybride dienst voor de eenvoudige, betaalbare en naadloze verplaatsing van workloads tussen de private en public cloud, wetende dat ze hun inhoud en nieuwe applicaties heen en weer kunnen bewegen’’, aldus Gavin Jackson, general manager en vice president, Cloud Services EMEA bij VMware. Tevens meldt hij ''VMware vCloud Hybrid Service zorgt voor een echte verandering en stelt organisaties in staat diensten op een totaal andere manier te gebruiken.’’

NvD 

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!