Gratis POC’s beschikbaar voor SimpliVity partners
30-07-2014

Gratis POC’s beschikbaar voor SimpliVity partners


IT-distributeur Pronovus stelt gratis POC-opstellingen beschikbaar voor value added resellers die SimpliVity storage willen verkopen aan hun klanten en prospects. Het betreft hier twee SimpliVity OmniCube CN3000-BCC en een CN2000-AAA. Klanten kunnen eigen POC reserveren door Pronovus te benaderen.

De missie van SimpliVity is het vereenvoudigen van de IT-infrastructuur. SimpliVity levert een datastructuur en platform architectuur welke is ontworpen om de functionaliteit te leveren die voorziet in de behoefte van de gevirtualiseerde en cloud-enabled IT-omgevingen. SimpliVity's OmniCube combineert server en storage-functionaliteit, samen met aanzienlijk geavanceerde functionaliteiten die tot vandaag geleverd werden door tal van uiteenlopende merken. De OmniCube systemen worden ingezet in een netwerk van twee of meer appliances met als doel het creëren van een OmniCube Global Federation, die een efficiënte data verplaatsing, resource sharing, en schaalbaarheid mogelijk maakt, aldus de leverancier.

SimpliVity startte onlangs het PartnerAdvantage partnerprogramma. De Amerikaanse  leverancier verkoopt zijn OmniCube systemen geheel indirect. Channel partners kunnen zich kwalificeren voor Authorized, Gold en Platinum. 

Door: Witold Kepinski


Terug naar nieuws overzicht

Tags

Storage