Redactie - 28 juli 2014

Motorola in samenwerking met Google voor Nexus 6


Motorola, dat tot begin van dit jaar nog eigendom was van Google, werkt naar alle waarschijnlijkheid met Google samen aan de Nexus 6. Zo meldt website Android Police.


Naar verluid betreft het een smartphone met een scherm van 5,9 inch, dit is aanzienlijk groter dan het 4,95 inch display van de Nexus 5. Verder zal de telefoon worden uitgerust met een vingerafdruksensor. 

Onofficieel
Officieel heeft Google nog geen Nexus-apparaten aangekondigd voor dit najaar, maar het concern bevestigde eind vorige maand wel dat het Nexus-programma niet geschrapt is. Dit was vanwege de opgedoken geruchten dat Google deze productlijn zou gaan vervangen door Android Silver. 

Silver-toestellen high-end
Volgens een eerder gerucht zouden de Silver-toestellen high-end toestellen moeten worden, ontwikkeld door andere fabrikanten, maar in samenwerking met Google. Zo worden de Nexus-tablets en -smartphones van Google ook in samenwerking met fabrikanten gemaakt en draaien op een kale versie van Android zonder aanpassingen en Apps van de fabrikant. Zo zou HTC dit jaar de Nexus-tablet maken. 

NvD
 

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!