Failliet verklaarde Reqor Data Recovery start door
28-07-2014

Failliet verklaarde Reqor Data Recovery start door


Naar aanleiding van het op 22 juli 2014 uitgesproken faillissement van Data Recovery dienstverlener Reqor Data Company BV, hebben Datro Solutions BV en Jesso BV de handen ineen geslagen om een doorstart van de activiteiten van Reqor Data Company mogelijk te maken.

Doelstelling van de doorstart is het waarborgen van de continuïteit van de dienstverlening aan de klanten van Reqor Data Company en HelpDisc Data Recovery en het behouden van de jarenlange kennis en ervaring op dit gebied.

Nieuwe BV 

De doorstart vindt plaats in een nieuw op te richten BV, waarin de voor de bedrijfsvoering relevante assets worden ondergebracht.
De operationele uitvoering van de dienstverlening zal onder verantwoordelijkheid komen van Eric Sminia in de hoedanigheid van operationeel directeur

Reqor Data Company is een Nederlandse dienstverlener van specifieke data verlies- en conversie oplossingen, waaronder data recovery van harddisks en RAID systemen, VMWare en Hyper-V, tape conversie, tape recovery met vestigingen in Rotterdam en Amsterdam. HelpDisc Data Recovery Nederland is een dochteronderneming.

Door: Witold Kepinski

 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Storage