Redactie - 31 juli 2014

Exact gaat Britse MKB-markt op met HW Fisher


Exact gaat een samenwerking aan met HW Fisher, een top 25 accountantskantoor in het Verenigd Koninkrijk. Binnen de overeenkomst is vastgelegd dat het kantoor Exact Online beschikbaar gaat stellen aan zijn mkb-cliënten. Bedrijven binnen de sectoren productie, groothandel & distributie en zakelijke dienstverlening krijgen de software aangeboden door HW Fisher.

Erik van der Meijden (foto), CEO van Exact: “Accountants zijn strategische partners bij de ondersteuning van ondernemers in alle landen waar we Exact Online aanbieden. Ze bieden de verbinding die nodig is om hun cliënten te helpen met onze software. Na de eerder aangekondigde samenwerking met EY België is de overeenkomst met HW Fisher een nieuw succesverhaal dat mede is toe te schrijven aan ons internationale accountancyprogramma. Hierbij richten we ons op de samenwerking met invloedrijke accountantskantoren. De ontwikkelingen bewijzen dat we de juiste strategie hebben gekozen voor de internationale uitrol van Exact Online.”

De uitgebreide mogelijkheden van Exact’s cloudportfolio zijn voor HW Fisher een belangrijke reden om de samenwerking aan te gaan; de financiële-, business- en ERP-behoeften van cliënten worden afgedekt binnen één oplossing. De software helpt bedrijven om te kunnen groeien en er kan eenvoudig worden opgeschaald zonder daarbij van softwareleverancier te moeten wisselen. De wereldwijde aanwezigheid van Exact en de uitgebreide supportmogelijkheden zijn verder belangrijke factoren geweest in de beslissing van het Londense kantoor.

WK
 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!