Equalit spreekt op EMC Forum 2014
05-08-2014

Equalit spreekt op EMC Forum 2014


Donderdag 2 oktober vindt EMC Forum 2014 plaats in De Fabrique in Utrecht. Tijdens dit evenement zijn ook klanten aan het woord. Een van deze klanten is Willem Zwijgers van Equalit.

Equalit is het Shared Service Center voor de ICT dienstverlening van de gemeenten Alphen-Chaam Baarle-Nassau, Hilvarenbeek, Loon op Zand, Oisterwijk, Oosterhout, Woensdrecht, Zundert, voor de OMWB (Omgevingsdienst Midden- en West-Brabant) en de sociale werkvoorziening !Go. Doelstelling is de krachten te bundelen om zo wettelijke verplichtingen en gemeentelijke ambities op ICT gebied het hoofd te kunnen bieden. Daarnaast kunnen door schaalvergroting gespecialiseerde diensten worden aangeboden die voor een individuele gemeente niet zelfstandig uit te voeren zijn.

Willem Zwijgers is eindverantwoordelijk voor de samenwerking Equalit. In zijn presentatie op EMC Forum bespreekt hij o.a. hoe Equalit de continuïteit van de ICT-dienstverlening waarborgt, de stijging van de ICT-kosten beperkt en de technische beschikbaarheid verhoogt. Tevens legt hij uit hoe Equalit streeft naar het verbeteren van kwaliteit en vergroten van de innovatiekracht.

Inschrijven voor het EMC Forum kan hier.

 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Storage