Dutch IT-channel viert tweede verjaardag met netwerkevent

05-08-2014

Dutch IT-channel viert tweede verjaardag met netwerkevent

Dutchitchannel.nl viert zijn tweede verjaardag. Binnen twee jaar jaar na de oprichting van de website Dutchitchannel.nl, in augustus 2012, is de website gegroeid naar 26.500 originele bezoekers per maand en 60.000 pageviews. Lezers kunnen gratis Dutchitchannel apps downloaden voor hun iPhone, Google Android smarphone en Windows Phone.

De LinkedIn Dutch IT Channel Club heeft bijna 1150 leden. Het Twitteraccount @Dutchitchannel wordt steeds vaker gevolgd. Ook is Dutch IT-channel actief op Facebook. Elk kwartaal wordt het Dutch IT-Channel magazine verstuurd naar duizenden Nederlandse channel partners, zoals resellers, VARs, system integrators, distributeurs, ISV’s, developers, consultants en IT-leveranciers. Dutchitchannel.nl wordt inmiddels ondersteund door een groot aantal Launching Partners.

Dutch IT Society Event

Dit jaar organiseert Dutch IT-channel in samenwerking met Protinus, Computer Profile en Executive-people.nl een uniek netwerkevenement voor de Nederlandse IT-branche: Het Dutch IT Society Event. Het evenement wordt op woensdag 3 september 2014 op het landgoed van kasteel Cammingha gehouden. Daar komt de Nederlandse IT-industrie samen om over ontwikkelingen in de markt te praten, het netwerk te verstevigen en te toosten op voortzetting van het succesvolle eerste halfjaar. CIO’s, IT-managers en directieleden van leveranciers, resellers en distributeurs kunnen tijdens een culinaire beleving met elkaar in ongedwongen sfeer netwerken.

Dutch IT Channel Cup
Dutchitchannel.nl stimuleert dat channel partners met elkaar op mooie locaties kunnen netwerken om samen meer business te doen, aldus Kepinski. “Op de greens van Prise d’eau Golf in Tilburg slaat de IT-channel op 16 september 2014 af voor de tweede Dutch IT Channel Cup."

Dutchitchannel.nl is een initiatief van Witold Kepinski en Publish2Connect, uitgever van Executive-People.nl en BI-platform.nl, geleid door Rob de Kleijnen. Ook wijlen Erik van Heest was nauw betrokken als uitgever bij de oprichting en het succes van Dutch IT-channel.
 
 

Terug naar nieuws overzicht