Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
29-03-2014
Deel dit artikel:

Totaalbeheer voor devices en apps (video)

 

CA Technologies, een zakelijk softwareleverancier van beheeroplossingen, introduceerde onlangs Management Cloud for Mobility. Dit, als cloud-dienst geleverde, portfolio maakt het voor organisaties mogelijk hun business te beheren, te beveiligen en te laten groeien. “Met dit totaalbeheer pakket speelt CA Technologies in op de vraag naar beheer van IT-omgevingen die convergeren met vaste en mobiele netwerken van service providers”, aldus Marco Comastri (foto) president en general manager bij CA Technologies EMEA. “Met Management Cloud for Mobility kan je sneller applicaties voor eindgebruikers introduceren en beheren. Het is een ideale oplossing voor service providers die snel services kunnen bieden waar klanten om vragen.”

Bankieren

Het gebruik van gebruik van smartphones, tablets, notebooks en bijbehorende apps vraagt om een totaalbeheeroplossing, aldus Comastri. “Alles draait om de beschikbaarheid en hoge performance van apps. Denk maar bijvoorbeeld aan een app voor mobiel bankieren. CA Technologies biedt met zijn beheersoftware Management Cloud for Mobility een complete beheeroplossing voor apps. Doordat datacenters en netwerken van service providers steeds verder integreren wordt het up- to-date en beheer van apps cruciaal. Met onze cloud gebaseerde beheeroplossing kunnen bedrijven meer succesvol zijn met de verkoop van apps en services. We kunnen daardoor onze klanten en channel partners ondersteunen om hun business model naar een volgende fase te brengen.”

IoT

De Management Cloud for Mobility oplossing van CA Technologies speelt ook in op de groeimarkt die Internet of Things (IoT) heet, aldus Comastri: “Bij Internet of Things zijn zaken zoals beheer van data, security en het snel ontwikkelen van apps. CA biedt als enige softwareleverancier een totaalbeheeroplossing. De vraag naar beheersoftware voor Internet of Things data neemt de komende jaren toe. Denk bijvoorbeeld aan data die naar datacenters worden gestuurd vanuit sensors in een auto’s.”

Mainframe

Volgens Comastri is CA Technologies een goede partij voor organisaties en eindgebruikers die grip willen hebben op hun data die vast, mobiel of in de cloud is opgeslagen. “CA Technologies heeft veel expertise van IT-beheer. We leveren al 35 jaar beheersoftware en dat zullen we ook de komende 35 jaar blijven doen. We zijn een IT-leverancier met veel kennis en kunde die organisaties kunnen vertrouwen. We bieden een breed beheersoftwareportfolio, al decennia lang voor mainframes en vandaag de dag ook voor cloud- en mobiele omgevingen. Onze beheeroplossing is innovatief dankzij onze R&D afdeling die dagelijks veel nieuwe functionaliteiten ontwikkeld. Ook halen we nieuwe technologie binnen door middel van overnames. Zo kunnen we klanten helpen rond beheer bij de IT-revolutie die wordt veroorzaakt door cloud, social media, mobility, big data, apps en Internet of Things.”

Partners

CA Technologies Management Cloud for Mobility is een interessant aanbod voor channel partners zoals system integrators, service providers en VARs, aldus Comastri. “De route-to-market van CA Technologies doen we met partners die steeds meer nieuwe klanten bedienen. Wij verkopen alleen onze software. De partners kunnen daarop verdienen met het aanbieden van services, zoals system integratie. CA Technologies laat services geheel aan partners over. We zijn daarom voor channel partners een interessante partij om zaken mee te doen. Onze partners pakken dat op en verkopen vaker onze softwareoplossingen, zoals DevOpps. Of managed security, aan banken of de olie- & gasindustrie zoals Shell. Dankzij channel partners kan CA Technologies steeds meer nieuwe klanten adresseren. “

Door: Witold Kepinski

 

 

Terug naar video overzicht

Tags

Beheer