Kees van Bekkum wordt Executive Vice President Sales van RES Software

Kees van Bekkum wordt Executive Vice President Sales van RES Software

27-08-2012

Kees van Bekkum wordt Executive Vice President Sales van RES Software


Het Nederlandse RES Software, specialist in dynamische desktopoplossingen,  heeft Kees van Bekkum (foto) benoemd tot Executive Vice President Sales van RES Software. De afgelopen zes jaar leidde Van Bekkum de Europese salesorganisatie. In zijn nieuwe functie neemt hij het mondiale leiderschap op zich en heeft hij de leiding over zowel EMEA als Amerika.

Met de promotie van Van Bekkum is Morteza Esteki benoemd tot Vice President of Sales EMEA. In zijn nieuwe rol blijft Esteki het salesteam in de Benelux aansturen. Van Bekkum: ”Een groeiend bedrijf als RES Software behoeft een zorgvuldig plan dat ons ondersteunt bij het werven van nieuwe klanten en het begeleiden of verzorgen van de implementatie van de RES Software-producten. Wij willen de juiste ondersteuning bieden om onze klanten op hun eigen vakgebied succesvol te laten zijn. Mijn rol is om ervoor te zorgen dat wij de groei van de organisatie voortzetten en onze klanten ook op de lange termijn tevreden houden.”

De organisatorische wijzigingen zijn per direct van kracht. Voor de Amerikaanse regio’s zal Kees van Bekkum nauw gaan samenwerken met Gene Bonacci, General Manager en Vice President Americas. RES Software is in 1999 opgericht in ’s-Hertogenbosch en heeft inmiddels 160 medewerkers in zes landen.

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht