Ventus stelt Kim Bosman aan als Programma Manager Business Agility
02-01-2013
Deel dit artikel:

Ventus stelt Kim Bosman aan als Programma Manager Business Agility


Vanaf 1 januari versterkt Kim Bosman MSc het team van Ventus als Programma Manager met een focus op Business Agility en gaat een belangrijke rol vervullen in de marktbenadering en uitvoering van de gezamenlijke dienstverlening van Ventus en Dialogues Technology. 

Kim heeft voordat ze bij Ventus kwam haar eigen bedrijf opgetuigd en in de markt gezet (www.kim30.nl). Kim heeft zich hierbij ontwikkeld als expert op het gebied van nieuwetijds innovatiemanagement. Specifiek agile project & portfolio management en het ver-agile-n van (IT) organisaties.

Om haar adviezen richting bedrijven op agile vlak meer body te geven, heeft Kim Advisory de samenwerking met Ventus  en Dialogues Technology opgezocht. Met het executie-platform van Ventus en Dialogues Technology achter zich kan ze nu ook daadwerkelijk bij haar klanten waar gaan maken wat ze tot op heden alleen kon adviseren.

Ventus heeft door haar samenwerking met Dialogues Technology de beweging richting agile projectmanagement ingezet. Afhankelijk van de snelheid waarmee bedrijven agile werken kunnen omarmen, worden agile projectmanagers en scrum masters ingezet voor de invoering van agile scrum methodieken.  Vanuit Dialogues Technology is alle mogelijke agile expertise aanwezig; agile ontwikkelaars, agile testers, interaction designers, agile coaches en scrum masters. Door Kim Bosman aan het team van Ventus toe te voegen is het aanbod op agile vlak naar de markt toe compleet.


Terug naar nieuws overzicht