Sophos benoemt Hans Claeskens tot Channel Accountmanager BeLux
14-01-2013
Deel dit artikel:

Sophos benoemt Hans Claeskens tot Channel Accountmanager BeLux


Sophos heeft Hans Claeskens per 1 januari 2013 benoemd tot Channel Accountmanager voor België en Luxemburg. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de uitbreiding en versterking van het resellerkanaal in de BeLux. Hans Claeskens werkte hiervoor onder meer bij ICT-recruitmentbureau Talent Planet en bij Fortis Verzekeringen België.

In zijn rol als Channel Accountmanager zal Hans Claeskens zich vooral richten op het versterken van het resellerkanaal, het selecteren van nieuwe partners en op de analyse van het kanaal om de juiste match tussen product en partner te blijven vinden. Hij ziet dan ook parallellen met zijn vorige functie als accountmanager bij het ICT-recruitmentbureau Talent Planet. ”Daar was het mijn taak om jonge ICT-talenten te koppelen aan de juiste bedrijven. Ik was daar continu bezig om nieuwe businesskansen te creëren en dat zie ik ook als een belangrijke taak in mijn functie bij Sophos: de juiste producten bij de juiste partners brengen.”

“Er zijn zoveel uitdagingen op het gebied van IT-beveiliging, voor grotere en kleinere ondernemingen. Het ingeburgerd raken van de cloud, alle mobiele toepassingen: IT-beveiliging wordt een cruciale factor in bedrijfszekerheid. Sophos bevindt zich - met de producten, het partnernetwerk en de succesvolle visie op bescherming en beveiliging - in het centrum daarvan. Er zijn dus volop nieuwe businesskansen en ik vind het een uitdaging om mijn bijdrage te leveren aan het benutten daarvan.”

  

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Security
Security