Martijn van Tricht aan de slag bij IGEL Technology als thin client specialist

Martijn van Tricht aan de slag bij IGEL Technology als thin client specialist

11-02-2013

Martijn van Tricht aan de slag bij IGEL Technology als thin client specialist


IGEL Technology, leverancier van thin clients heeft thin client specialist Martijn van Tricht benoemd tot pre sales engineer.

Van Tricht, afkomstig van Acropolis Systems, brengt meer dan twaalf jaar expertise op het gebied van thin clients met zich mee, ook op internationaal niveau. Zijn ervaring strekt zich uit van de zorgsector tot de overheid en het bedrijfsleven.

Als pre sales engineer bij IGEL Technology ondersteunt Van Tricht organisaties met informatie en advies voorafgaand aan de keuze en inrichting van hun IGEL thin client omgeving. Ook geeft hij tweewekelijkse webinars over de inzet en het beheer van thin clients die voor alle geïnteresseerden toegankelijk zijn.

“Organisaties die willen overstappen op thin clients of die hun thin client omgeving willen uitbreiden, moeten niet alleen naar de bestaande situatie maar ook op langere termijn kijken. Bij IGEL zorgen we dat ze de juiste keuzes voor nu én voor de toekomst maken. Daarop ligt mijn focus als pre sales engineer”, aldus Martijn van Tricht. “We kijken naar wat organisaties aan hard- en software hebben en naar wat ze willen, en adviseren vervolgens welke van onze producten ze het beste kunnen uitproberen op basis van demo’s. Via een speciaal webinar bieden we ze hierbij uitleg. Vervolgens gaan we samen met hen in op de specifieke aspecten van hun omgeving, zodat ze exact de oplossing krijgen die ze nodig hebben.”


Terug naar nieuws overzicht

Tags

Hardware
Hardware