ZyXEL stelt Oscar Neeter aan als account manager voor resellers

ZyXEL stelt Oscar Neeter aan als account manager voor resellers

01-03-2013

ZyXEL stelt Oscar Neeter aan als account manager voor resellers


Netwerkleverancier ZyXEL Communications heeft Oscar Neeter aangesteld als account manager. Neeter is het aanspreekpunt voor resellers en helpt hen met alle informatie rond de verkoop van ZyXEL oplossingen zoals switches, routers en wlan-apparatuur.

Misco

Oscar Neeter heeft veel ervaring in het wederverkopen van informatietechnologie. Hij werkte eerder als accountmanager bij BuyIT Direct.com, Logical People en Misco.nl. Neeter zal zich bij ZyXEL richten op de indirecte verkoop van oplossingen. ‘Ik zal de resellers ondersteunen bij de productkeuze en ze snel op de hoogte brengen van de nieuwste ontwikkelingen en verwachtingen’.

Partnerprogramma
Neeter zal verder fungeren als centraal aanspreekpunt voor de resellers: ‘De resellers kunnen met al hun vragen bij mij terecht. Ik kan intern de juiste kennis en expertise van bijvoorbeeld de marketingafdeling of de technische support inschakelen. Verder zorg ik samen met de resellers ervoor dat ZyXEL een nog grotere naamsbekendheid in de markt gaat krijgen, door het huidige partnerprogramma op een hoger niveau te brengen ’, aldus Neeter.

Kantoorautomatisering
Tonko de Wit, marketing manager bij ZyXEL Benelux: ‘Oscar Neeter heeft door zijn jarenlange werkervaring veel kennis van het wederverkopen opgebouwd. Hierdoor weet hij als geen ander de juiste ondersteuningsmix samen te stellen. Dat komt ZyXEL Benelux goed van pas, omdat steeds meer eindgebruikers en bedrijven kiezen voor onze oplossingen voor kantoorautomatisering, zoals routers, firewalls, switches en wlan-apparatuur. Met de komst van Oscar Neeter zijn resellers verzekerd van uitstekende ondersteuning die hen helpt hun winstgevendheid te vergroten.’

  

Terug naar nieuws overzicht