CRMWaypoint stelt Marielle Verschoor aan als Principal Account Executive
22-03-2013
Deel dit artikel:

CRMWaypoint stelt Marielle Verschoor aan als Principal Account Executive


CRMWaypoint, cloud computing CRM-dienstverlener, heeft per 18 maart Marielle Verschoor (40) officieel aangesteld als Principal Account Executive binnen haar sales team.

Marielle heeft ruime ervaring in Cloud CRM. Zij heeft 13 jaar bij Oracle gewerkt in het CRM-domein, waar zij via de acquisitie van Siebel door Oracle is komen te werken. Bij Oracle bekleedde zij diverse functies op het gebied van sales en product management. De laatste jaren werkte Marielle Verschoor bij Oracle als Account Director, waar zij verantwoordelijk was voor bestaande en nieuwe klanten van Oracle CRM binnen de sectoren communicatie, media en utilities binnen Nederland.

“De onderwerpen CRM, SaaS en Cloud hebben mijn grote interesse en ik ben overtuigd van hun toegevoegde waarde voor de zakelijke markt", aldus Marielle Verschoor, Principal Account Executive bij CRMWaypoint. "Met het gemeengoed worden van CRM zijn er twee belangrijke ontwikkelingen. De toekomst van CRM ligt in SaaS en Cloud. Ten tweede wordt het succes van CRM binnen organisaties bepaald door een snelle invoering die naadloos aansluit bij de wensen van de klant. CRMWaypoint is uitstekend voorgesorteerd voor beiden. Ik kijk ernaar uit om met mijn kennis en vaardigheden het succes van CRMWaypoint nog verder uit te breiden.”


Terug naar nieuws overzicht

Tags

CRM