Redactie - 16 mei 2013

CRI Service stelt Jacco Logtenberg aan als senior Linux-specialist


CRI Service, kennispartner op het gebied van Unix, Linux, middleware en applicatiebeheer, heeft Jacco Logtenberg (43) aangesteld als senior Linux-specialist. In deze functie is Jacco verantwoordelijk voor het ontwerpen, bouwen en beheren van zowel Linux- als Unix-omgevingen. Jacco heeft ruim twintig jaar ervaring in diverse ICT-functies. Na een aantal jaren voornamelijk bezig te zijn geweest met Novell Netware en Windows, heeft hij zijn focus vijftien jaar geleden verlegd naar Unix, Linux, databases, netwerken en storage. Door zijn ervaring met diverse platformen is hij in staat te fungeren als spin in het web binnen de complexe heterogene IT-landschappen waar CRI Service mee te maken heeft.

Voor zijn aantreden bij CRI Service was Jacco onder andere werkzaam als Unix-docent en gaf hij cursussen op het gebied van Unix en Linux. In zijn laatste functie werkte hij via Atos als Linux-specialist bij Achmea en was hij onder andere verantwoordelijk voor de ontwikkeling van upgrade-software en procedures voor Red Hat Enterprise Linux. Bovendien realiseerde Jacco snellere en robuustere uitwijkprocedures.

Jacco Logtenberg: “Ik ben zeer verheugd met mijn aanstelling bij CRI Service. Door de specifieke focus op Unix, Linux en AIX, en hun jarenlange ervaring in deze nichemarkt, kan ik mij verder blijven ontwikkelen. Ik krijg bij CRI Service de kans mijn passie en kennis te delen en tegelijkertijd verder uit te bouwen. Zij werken in complexe ICT-landschappen en door mijn ervaring met diverse platformen kan ik daar al mijn creativiteit en mijn drive om het beste resultaat te behalen kwijt.”

“Met de aanstelling van Jacco zijn wij in staat om onszelf nog duidelijker als kennispartner neer te zetten”, aldus Remco de Vries, algemeen directeur van CRI Service. “Jacco heeft ruime kennis en expertise in huis om ingewikkelde concepten en problemen op een eenvoudige en gestructureerde wijze op te lossen voor organisaties. Begin dit jaar hebben we onze dienstverlening uitgebreid met het aanbieden van trainingen en workshops op het gebied van Linux, Unix en middleware. Jacco zal met zijn ervaring als Unix-docent hier ook een belangrijke rol in gaan spelen.”


CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024
CompTIA Community Benelux BN 7-31 mei

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!