Redactie - 05 juli 2013

Rackspace Nederland breidt uit met drie nieuwe medewerkers


Het Nederlandse kantoor van Rackspace Hosting is uitgebreid met drie nieuwe medewerkers. Hiermee komt het aantal werknemers van de Nederlandse vestiging op achttien. 

Alexander Janssen
Alexander Janssen is benoemd tot Sales Executive en is verantwoordelijk voor het opzetten en uitbouwen van het enterprise business-segment in de Benelux. Janssen heeft hiervoor diverse (internationale) sales-functies vervuld bij Hewlett Packard.

Mieke van Leeuwen
Mieke van Leeuwen zal in de functie van Business Development Consultant samen met klanten gaan kijken hoe de hosting en aanvullende dienstverlening voor klanten geoptimaliseerd kunnen worden. Voordat Van Leeuwen bij Rackspace ging werken, werkte ze achtereenvolgens bij Design Solutions, Cisco Systems en Dell.

Tamara Gray
Tamara Gray wordt de Benelux Channel Manager en zal zich daarbij volledig focussen op de lokale partners van Rackspace. Een belangrijk aspect daarbij is het uitbreiden van het kanaal met partners die zich specifiek richten op de enterprise-markt. Gray werkte eerder als Channel Manager bij Oracle University en was Account Manager Financial & Governement Sector bij Gartner Nederland.

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!