Redactie - 06 juli 2013

Cees Muijs nieuwe Account Manager bij DataLogix


DataLogix, de specialist op gebied van Data Management, Applicatie Data Optimalisatie en Managed Cloud Services, heeft haar sales team versterkt met de komst van Cees Muijs. Eerder werkte hij onder andere voor IT-dienstverlener Fairbanks.

“In mijn nieuwe rol bij DataLogix zal ik me toeleggen op het realiseren van groei van DataLogix en het verder verbeteren van de klanttevredenheid”, aldus Cees Muijs. “In de markt zie ik een grote interesse van bedrijven en instellingen in gespecialiseerde partners vooral op vlak van Data Management en Cloud vraagstukken. De focus van DataLogix maakt het verschil”.

“Ik ben erg verheugd dat Cees ons team komt versterken”, aldus Bernard Holleman, Sales Manager bij DataLogix. “Zijn benoeming onderstreept onze verdere groei en toekomstige ambities. Hiervoor hebben we versterking nodig. Cees is een goede aanvulling op ons team. Mede door zijn inzet zullen wij bedrijven en instellingen nog beter van dienst zijn op gebied van Virtualisatie & Cloud, Data Management en Applicatie Data Optimalisatie".

BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024 CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei
Nutanix BN start 6 mei - 20 mei

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!