Jitscale breidt uit met Dennis Strijder en Thijs van Leeuwen
10-07-2013
Deel dit artikel:

Jitscale breidt uit met Dennis Strijder en Thijs van Leeuwen


Jitscale, een internationale outsourcingspartner voor bedrijfskritische IT-platformen, heeft haar team van IT & Cloud Architecten uitgebreid met Dennis Strijder (foto) en Thijs van Leeuwen. Strijder is afkomstig van VX Company, waar hij de afgelopen vijf jaar werkzaam was als Technical Architect. Van Leeuwen was al werkzaam bij Jitscale in de functie van netwerk- en infrastructuurspecialist.

Dennis Strijder heeft als architect de afgelopen jaren verschillende projecten uitgevoerd voor onder meer het Ministerie van Defensie, CITO en PGGM. In deze functie heeft hij veel ervaring opgedaan in het ontwikkelen van architecturen waarbij de doelstelling centraal staat en de techniek dienstverlenend is, zogenaamde ‘business case driven’-architecturen. Vanuit deze werkwijze heeft Strijder voor verschillende bedrijven platformen ontworpen waarbij de zekerheid en gebruikservaring voor zowel de eindgebruiker als de beheerder optimaal was. Bij Jitscale verwacht Strijder vooral meer gelegenheid te krijgen om oplossingen te ontwerpen die uitgaan van de klantbehoefte in plaats van het beschikbare aanbod.

Thijs van Leeuwen werkt al ruim zes jaar voor Jitscale, onder meer als netwerk- en infrastructuurspecialist en Linux-professional. In deze functies is Van Leeuwen betrokken geweest bij het opzetten, implementeren en beheren van verschillende fysieke, hybride, en cloud-platformen voor klanten als Albelli, AMBER Alert, ARAG en Unigarant. Van Leeuwen werd vanuit de operatie en implementatie al geruime tijd steeds meer betrokken bij het architectuurontwerp om zo de stap naar de functie van architect te kunnen maken.

“In het afgelopen jaar zijn we wederom sterk gegroeid, en met het oog op ons bestaande klantportfolio en goedgevulde sales funnel was het tijd om ons architectenteam verder te versterken,” aldus Eelco van Beek, CEO van Jitscale. “Uit de IT Infrastructure Outsourcing Survey, die we begin juni hebben gepresenteerd, blijkt dat er een toenemende behoefte bestaat aan IT-outsourcing. Eén van de key drivers voor outsourcing blijkt het feit dat bedrijven zichzelf niet meer in staat achten altijd op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen. Wij bieden hen die kennis wel, onder andere door de inzet van echte vakspecialisten als Dennis en Thijs.”


Terug naar nieuws overzicht