Ciber benoemt Brian Haskett tot vice president en practice director
15-07-2013
Deel dit artikel:

Ciber benoemt Brian Haskett tot vice president en practice director


Brian Haskett, voormalig partner en sales executive bij IBM Global Services, wordt vice president en practice director bij Ciber’s business unit voor applicatieontwikkeling en – onderhoud. Haskett geeft leiding aan meer dan 1500 consultants en developers op het gebied van business development, projectuitvoering en service delivery.

Voordat Brian Haskett in dienst trad bij Ciber was hij vice president bij CA Technologies, een Fortune 500 onderneming en ’s wereld grootste onafhankelijke softwareleverancier voor IT-beheeroplossingen. Hier was hij verantwoordelijk voor de transformatie binnen de organisatie, wat van invloed was op 13.000 medewerkers, 60 product lines, negen business units en alle corporate functies. Door de inspanningen van Haskett is de effectiviteit van de besluitvorming binnen het bedrijf drastisch toegenomen. Ook zijn de organisatiestructuren beter gestroomlijnd, zijn er best practices verzameld en uiteenlopende strategische planningsmethodieken geïmplementeerd om sneller in te kunnen spelen op veranderende marktomstandigheden.

Binnen IBM was Haskett, naast partner, ook delivery director en sales executive. Haskett heeft voor honderden miljoenen dollars aan contracten binnengehaald en heeft een goede reputatie opgebouwd met het leveren van kwalitatief hoogwaardige dienstverlening, de basis voor klantloyaliteit.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Software
Software