CRI Service heeft Steven de Rijke aangesteld als financieel directeur
17-07-2013
Deel dit artikel:

CRI Service heeft Steven de Rijke aangesteld als financieel directeur


CRI Service, kennispartner op het gebied van Unix, Linux, middleware en applicatiebeheer, heeft Steven de Rijke (48) aangesteld als financieel directeur. In deze functie is Steven verantwoordelijk voor het optimaliseren en uitbouwen van het financiële beleid van CRI Service. Hij gaat zich onder andere richten op het maken van financiële planningen en rapportages.

Steven heeft jarenlange ervaring in het financiële speelveld, zowel op het gebied van accountancy als in de controlling- en de fiscale praktijk. Zo was hij financieel directeur bij FastFlex en bij IT-dienstverlener Pecoma, dat later overging in QNH. Steven de Rijke over zijn aanstelling: “Ik ben zeer verheugd over mijn nieuwe functie bij CRI Service. Mijn doel is om een bijdrage te leveren aan de realisatie van de groeiambities, zonder daarbij concessies te doen aan de klantgerichtheid en de flexibiliteit waar CRI Service om bekend staat. Het is aan mij de taak om CRI Service in deze groeiperiode te begeleiden en de organisatiestructuur te stroomlijnen.”

Remco de Vries, algemeen directeur van CRI Service: “Steven heeft de juiste kennis en ervaring in huis om onze financiële organisatiestructuur vorm te geven. Met Steven als financiële sparringspartner zijn wij in staat om de volgende stap te zetten als groeiende organisatie.”


Terug naar nieuws overzicht