eFocus groeit verder in personeel
26-07-2013
Deel dit artikel:

eFocus groeit verder in personeel


Het afgelopen half jaar heeft fullservice internetbureau eFocus24 nieuwe medewerkers aangetrokken. De doelstelling is om in de tweede helft van 2013 het team van 140 professionals in Utrecht, Amsterdam en Amersfoort met hetzelfde tempo verder uit te breiden. eFocus is doorlopend op zoek naar nieuwe medewerkers en heeft nu vooral behoefte aan developers. Recent zijn Pièrre Bakker, Bart Plasmeijer, Marco Ippel en Laurens Huizer als .NET developer in dienst getreden. Zij maken onderdeel uit van multidisciplinaire teams die verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling van websites, online applicaties en campagnes.

Pièrre Bakker (35) is aangesteld als senior .NET developer. Hiervoor deed Pièrre zeven jaar ontwikkelervaring op bij AGP. Dat eFocus een kleinere en commerciële organisatie is, spreekt hem aan. “Meteen bij de eerste kennismaking was er die belangrijke klik tussen eFocus en mij waarbij je weet dat het goed zit. De informele sfeer, de beslissings- en realisatiesnelheid binnen eFocus maken dat ik me al snel thuis voelde en echt waarde kan toevoegen. Het realiseren van online effect, daar gaan we voor.”

Voor Bart Plasmeijer (43) waren het portfolio en de omvang/complexiteit van projecten doorslaggevend om de overstap naar eFocus te maken. Hij is in dienst getreden als senior .NET developer. “We zetten uitdagende projecten neer voor bekende merken. Dat heeft de leuke bijkomstigheid dat mensen in mijn omgeving de opdrachtgevers waar ik voor werk, zoals FrieslandCampina en C1000, ook kennen. Daarnaast is er gelegenheid om voor die bekende merken de nieuwste technologieën toe te passen zodat zij hun tijd voorblijven. Vakinhoudelijk maak ik daardoor bij eFocus een verdiepingsslag. Ik verwacht de aankomende jaren goed op mijn plek te zitten en verder door te groeien.”

Marco Ippel (33) is bij eFocus in dienst getreden als medior .NET developer. Sinds de oprichting van eFocus in 2000 heeft de organisatie een flinke groei doorgemaakt en een stevige positie in de markt ingenomen. Samen met de mooie merken waar eFocus voor werkt, was dit voor Marco genoeg reden om te solliciteren. “eFocus staat als bureau hoog aangeschreven en te boek als innovatief. Dat merk je ook op de werkvloer. Collega’s stimuleren elkaar om te innoveren en ideeën te uit te proberen. Dat we ook in tijden van crisis nog steeds groeien, zegt veel over de kwaliteit van de dienstverlening. Niet voor niets dat grote bedrijven uitdagende projecten bij eFocus beleggen. Met trots voeg ik me bij het team waar ik verwacht veel te leren. Ik draag graag mijn steentje bij aan het succes van eFocus, terwijl ik mezelf ontwikkel richting senior developer.”

Laurens Huizer (31) zocht een nieuwe werkgever die past bij zijn ambitie om zich verder te ontwikkelen. Hij is begonnen als medior .NET Developer. “eFocus staat voor ontwikkeling van mensen. De manier waarop dat in de praktijk wordt gebracht, heb ik elders nog niet eerder meegemaakt. Zowel externe cursussen als de inhouse academy helpen mij om verder te komen. De begeleiding en open cultuur zorgen ervoor dat we elkaar naar een hoger niveau brengen. Ik ervaar in het team de ruimte om mee te denken over de manier van werken, de inzet van nieuwe technologieën en te sparren over ontwikkelingen in het vakgebied.”

Arnoud Martens, operationeel directeur bij eFocus: “We zijn blij met de nieuwe aanwas. De sterke groei die wij doormaken in omzet en kwaliteit wordt mogelijk gemaakt door een goed team van toegewijde professionals. Om de juiste talenten te vinden, binden en boeien, staat aantrekkelijk werkgeverschap bij ons hoog op de agenda. We besteden veel aandacht aan plezier op en rond het werk, persoonlijke ontwikkeling, ruimte voor creativiteit en eigen initiatief.”

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Internet