Redactie - 27 augustus 2013

Mascha van Vuuren-Sanders wordt algemeen directeur Cofely Energy & Infra


Dienstverlener Cofely stelt per 1 september 2013 Mascha van Vuuren-Sanders (41) aan als algemeen directeur Cofely Energy & Infra. In deze functie zal zij Cofely Energy & Infra verder ontwikkelen en positioneren als duurzame en innovatieve marktleider in de energie- en inframarkt.

Van Vuuren-Sanders was eerder werkzaam als algemeen directeur bij Ballast Nedam Bouw & Ontwikkeling BV Noordwest, algemeen directeur bij ABL2 en directeur bij ARCADIS Bouw en Vastgoed BV. In deze functies heeft zij ruime ervaring opgedaan in de bouw, infra, gebiedsontwikkeling en architectuur/engineering. In haar meest recente functie bij Ballast Nedam heeft zij onder andere een fusie en twee reorganisaties geleid.

Sinds eind 2012 is Hans Boot, COO bij Cofely, ad interim verantwoordelijk voor Cofely Energy & Infra. Er wordt gekozen voor een ruime inwerk- en overdrachtsperiode en Boot zal de eindverantwoordelijkheid per eind 2013 formeel overdragen aan Mascha van Vuuren-Sanders.

“Ik kijk er naar uit deze nieuwe uitdaging aan te gaan bij Cofely Energy & Infra. Gedurende mijn loopbaan heb ik een bijzondere belangstelling ontwikkeld voor techniek, en met name op het gebied van energietransitie en innovatie. Ik verheug me er op Cofely Energy & Infra verder te ontwikkelen en te positioneren binnen de markt”, zegt Mascha van Vuuren-Sanders, algemeen directeur Cofely Energy & Infra.

“Mascha’s kennis en ervaring zien wij als een goede aanvulling binnen Cofely. We hebben dan ook alle vertrouwen in de verdere ontwikkeling van Cofely Energy & Infra met een nieuwe, professionele en stabiele leiding”, zegt Hans Boot, COO bij Cofely Nederland NV. “Wij wensen Mascha alle succes toe met deze mooie nieuwe uitdaging.”

  

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!