Redactie - 29 augustus 2013

Orange Business Services benoemt wereldwijde directeur olie, gas en mijnbouw


Orange Business Services benoemt Martin Denari tot wereldwijde directeur van de verticale markt olie, gas en mijnbouw. Denari heeft meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van internationaal leiderschap. Hij houdt de communicatie-ontwikkelingen van Orange en de verticale oplossingen in de gaten voor grote wereldwijde onderzoeks- en productiebedrijven.

Denari heeft een gedegen achtergrond in internationale bedrijfsvoering en een verfijnde basis in engineering, communicatie- en informatietechnologie. Hij heeft een aantal start-ups succesvol in verschillende landen geïnitieerd. Voordat hij bij Orange terecht kwam, was Denari CEO van technologische bedrijven zoals T-Systems Argentina, gedas Argentina (Volkswagen Group) en de Latijns-Amerikaanse unit van Baan. Ook werkte hij als IT- en business development manager bij Halliburton-energiediensten in Houston, Texas. Daarnaast werkte Denari in verschillende landen voor Schlumberger.

De verticale markt olie, gas en mijnbouw is één van de belangrijkste verticale markten van Orange. Bedrijven in deze markt hebben kantoren, raffinaderijen, winplaatsen, schepen en pijpleidingen die op grote schaal over de hele wereld verspreid zijn, soms op plekken die moeilijk bereikbaar zijn en zowel on-shore als offshore. Zij moeten kunnen vertrouwen op aangesloten IT-infrastructuur en geavanceerde communicatiediensten die verdere wereldwijde ontwikkeling mogen maken.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!