Redactie - 25 september 2013

Jan van Dellen benoemd tot Senior Manager Enterprise bij EMC Nederland


EMC Nederland heeft Jan van Dellen aangesteld als Senior Manager Enterprise. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de sales-activiteiten in het grootzakelijk segment. Samen met het account-team in Nederland zal hij de positie van EMC in dit strategische segment verder ontwikkelen en uitbouwen.

“We verwachten de komende jaren een sterke groei van cloud computing in de enterprise-markt”, zegt Coen Bos, country manager van EMC Nederland. “We hebben de laatste tijd veel mooie overnames gedaan waardoor we nu een breed portfolio hebben aan innovatieve producten en diensten wat onze klanten zal helpen in hun transitie naar de cloud. Het is nu zaak de essentie van dit uitgebreide aanbod over te brengen naar de klant. Jan van Dellen is met zijn jarenlange ervaring van grote toegevoegde waarde om EMC hierbij te ondersteunen en de tevredenheid onder klanten te vergroten.”

Van Dellen heeft de afgelopen zeventien jaar verschillende functies bekleed waarin de focus altijd lag op het bedienen van grote organisaties. Hij heeft tien jaar bij Oracle gewerkt waar hij sinds 2009 een managementfunctie vervulde. Ervaring in de technologiesector heeft Van Dellen ook opgedaan bij softwarebedrijf Baan, waar hij zeven jaar heeft gewerkt.

Jan van Dellen over zijn benoeming: “EMC is een sterk bedrijf met interessante groeimogelijkheden. Mede door de recente overnames ontstaan er voor EMC nieuwe kansen in zowel nieuwe als bestaande markten. Het lijkt mij dan ook een hele mooie uitdaging om juist nu vorm te geven aan de volgende stap van EMC’s groei in Nederland. Ik verheug me op deze taak.”


Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!