Redactie - 05 oktober 2013

Sitecore heeft vier nieuwe leidinggevenden

Sitecore, speler in customer experience management software, heeft vier nieuwe leidinggevenden op het gebied van mondiale en regionale business en revenue management. De leidinggevenden zijn Michael Tupanjanin , Chief Revenue Officer ( CRO ), Simon Etherington, Managing Director van Sitecore UK , Shinichi Mochioka , President en Representative Director van Sitecore Japan en Ties Arts (foto), Managing Director Sitecore Nederland en België/Luxemburg.

Sitecore levert een internationaal toonaangevend customer experience platform, waarmee marketeers de ervaring die ze leveren aan hun klanten en prospects echt beheersen. De nieuwe kaderleden dragen bij aan verdere versnelling van de groei van de onderneming en helpen Sitecore de Gartner kwalificatie “visionair in multichannel campagne management en customer experience management” waar te maken en verder in te vullen.

"Als leider in de snel groeiende customer experience management markt, vonden we de tijd rijp om vier topklasse leidinggevenden als Michael, Simon, Shinichi en Ties aan te trekken", zegt Michael Seifert, CEO van Sitecore. "Alle vier brengen ze diepgaande ervaring in de sector mee en zullen ze een belangrijke rol hebben in het versnellen van Sitecore’s groei wereldwijd en in hun respectievelijke regio's."

In de Benelux regio is Ties Arts Managing Director geworden van Sitecore Nederland en België/Luxemburg, een gecombineerde hub die schaalbaarheid en flexibiliteit voor het stimuleren van een hoge groei van de regio 's creëert. Ties brengt 15 jaar brede ervaring in de software-industrie mee en is verantwoordelijk voor de internationale groeistrategie in de regio, gericht op grote en middelgrote klanten en partners. Hiervoor bekleedde hij diverse functies bij Microsoft Nederland, waarvan de laatste vier jaar als Director Corporate Accounts.

Als Sitecore's nieuwe Chief Revenue Officer, is Michael Tupanjanin verantwoordelijk voor de wereldwijde klanten en partner engagement en leidt hij de groei en uitbreiding van al Sitecore's wereldwijde activiteiten en dochterondernemingen. Michael brengt meer dan 25 jaar aan ondernemend leiderschap en internationale ervaring mee en richt zich op het stimuleren van de wereldwijde sales en omzetgroei van Sitecore. Hij heeft uitgebreide ervaring in de technologie en digitale marketing industrie en was hiervoor actief met succesvolle teams in grote bedrijven en start-up omgevingen zoals Microsoft en FAST Search & Transfer .

Simon Etherington gaat Sitecore UK leiden als nieuwe Managing Director en is verantwoordelijk voor het besturen van de zakelijke relaties in de hele regio. Simon komt bij Sitecore met meer dan 25 jaar ervaring in het leiden van toonaangevende publieke en private organisaties tot zakelijke successen door het gebruik van enterprise technologie oplossingen. Hij had eerder leidinggevende functies bij IBM, SAP en Objective Corporation.

Shinichi Mochioka gaat Sitecore Japan leiden als nieuwe President and Representative Director. Hij is verantwoordelijk zijn voor het operations management en werkt samen met partners en aan groei in de regio. Mochioka is een ervaren leider met een sterke sales en sales management achtergrond in de software-industrie en een track record in het ontwikkelen van high performance teams. Mochioka had leidinggevende posities bij IBM Japan, Oracle Japan, SAP Japan, NetIQ Japan en LANDesk Software Japan.

Met de toevoeging van Michael Tupanjanin, is Sitecore's executive management team nu zeer goed voorbereid om Sitecore te schalen naar de volgende fase van groei. Het team bestaat uit:

Michael Seifert , Chief Executive Officer
Michael Tupanjanin , Chief Revenue Officer
Jeff Thomas , Chief Marketing Officer
Kim Elsass , Chief Customer Experience Officer
Karsten Bjerregaard , Chief Financial Officer


Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!