Redactie - 15 oktober 2013

Prysmian Group benoemt Edgar Aker tot Marketing Director Benelux


Per 1 oktober is Edgar Aker (40) benoemt tot Director Marketing & Business Development voor de Prysmian Group in de BeNeLux. Hij was hiervoor Commercieel Director Telecom.

In zijn nieuwe functie stuurt Edgar de activiteiten aan op het gebied van marketing communicatie – specifiek  branding  van de twee commerciële merken: “Draka” en “Prysmian” van Prysmian Group - en  business development van alle productlijnen van de groep: te weten hoog-,  midden- en laagspanning en tele- en datacommunicatie bekabeling. Edgar Aker is afgestudeerd elektrotechnisch ingenieur en bedrijfskundige (MScBA) en sinds 15 jaar werkzaam bij Draka Kabel, Draka Comteq en nu Prysmian Groep.

Edgar heeft enkele jaren geleden aan de wieg  gestaan van de Broadband divisie van Draka Comteq, een divisie die onder meer  betrokken was bij een van de eerste, grootschalige fiber to the home (FTTH)  projecten in Nederland (CityNet) en Europa. Edgar Aker is daarnaast lid van de  raad van bestuur van de FTTH Council Europe, een industriële vakorganisatie die  zich richt op het stimuleren van glasvezel in Europa en het uitrollen van het  door de Europese Unie geïnitieerde “Digitale Agenda” project. 


Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!