Redactie - 13 november 2013

Verkoop team OneSolution Informatisering breidt verder uit met Michel van Doorn en Claudia Visser


OneSolution Informatisering breidt haar Verkoop Team verder uit. Michel van Doorn (foto) is aangesteld als Verkoopleider en Claudia Visser is als commercieel medewerker binnendienst aan de slag gegaan voor de IT-dienstverlener uit Apeldoorn.

De IT-dienstverlener groeit momenteel hard. De totaal leverancier en specialist in IT-dienstverlening levert IT-oplossingen die naadloos zijn afgestemd op de wensen en bedrijfsprocessen van hun relaties. De uitbreiding van het verkoop team reflecteert de ambitie van de totaalleverancier om in de zakelijke markt nog verder te groeien. Naar verwachting zal de afdeling in de komende maanden dan ook nog verder worden aangevuld.

“De betrokkenheid en kundigheid waarmee OneSolution in de huidige markt werkzaam is, sluit direct aan bij mijn manier van werken. Goed luisteren naar de wensen en daarvoor de passende oplossing vinden zodat onze relaties het optimale uit haar core business kan halen, moet voorop staan.” aldus Van Doorn.

“OneSolution is ondertussen een bekende naam in de IT wereld. OneSolution onderscheidt zich echt door haar ongekende service en enorme besparingen voor bedrijven. Service staat hier zeer hoog in het vaandel. Alle medewerkers zijn daarnaast zeer gemotiveerd, net als ik. Ik zit hier dus echt op mijn plek.” aldus Visser.

Ook Gerard Mulder, operationeel manager van OneSolution is blij met Van Doorn en Visser: “Michel en Claudia hebben beiden veel ervaring en zijn een uitstekende aanvulling op ons OneSolution Team”.


Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!