IGEL Technology stelt Harm Bolwerk aan als Key Account Manager Healthcare
12-12-2013

IGEL Technology stelt Harm Bolwerk aan als Key Account Manager Healthcare

 

IGEL Technology, leverancier van thin clients, heeft Harm Bolwerk (46) benoemd tot nieuwe Key Account Manager Healthcare in Nederland. Bolwerk zal in deze functie de positie van IGEL in de zorgmarkt verder gaan uitbouwen.

Bolwerk beschikt over ruim zeven jaar ervaring in account- en salesfuncties in de zorgsector. Hij werkte als sales manager bij Imprivata, marktleider in IT-toepassingen voor de gezondheidszorg en partner van IGEL. Daarvoor was hij account director bij Novell, waar hij verantwoordelijk was voor het positioneren van identity & access-managementsoftware binnen de gezondheidszorg. Deze zomer maakte hij de overstap naar IGEL Technology, waar hij zich richt op het beheren van klantrelaties en het creëren van new business in Nederland.

Vergroten marktaandeel zorg
“In de zorgsector is een sterke ontwikkeling naar het creëren van ‘zorgwerkplekken’”, aldus Bolwerk. “Medewerkers loggen in op een thin client en hebben direct de applicaties die zij nodig hebben tot hun beschikking. Het maakt daarbij niet uit waar deze toepassingen ‘draaien’, zolang ze maar 24/7 veilig en probleemloos toegankelijk zijn. IGEL kan dit op een perfecte manier verzorgen. Daarnaast biedt de organisatie via Universal Management Suite een unieke en doeltreffende manier om de thin clients volledig op afstand te bedienen en te beheren. IGEL is niet voor niets de snelst groeiende thin clientleverancier. We willen dit moment aangrijpen om door te pakken en het marktaandeel in de zorg te vergroten. Het is mijn uitdaging om bij te dragen aan die groei. En dat gaat lukken, daar ben ik van overtuigd.”

 

 

Terug naar nieuws overzicht