Mobiquity stelt Suzan Fluitman als Vice-President Business Development Europe
12-12-2013

Mobiquity stelt Suzan Fluitman als Vice-President Business Development Europe

 

Mobiquity, aanbieder van mobiele oplossingen voor de grootzakelijke markt, benoemt Suzan Fluitman tot Vice-President Business Development Europe.

In deze functie wordt Fluitman verantwoordelijk voor business development en sales in Europa. Mobiquity opende onlangs een nieuwe Europese vestiging in Amsterdam na de overname van Xaton. Vanuit deze locatie richt Fluitman zich voornamelijk op new business en het bieden van effectieve mobiele oplossingen in het bijzonder in de food & retail-, entertainment-, healthcare- en telecommunicatiesector.

Fluitman heeft uitgebreide ervaring in de mobiele sector. Zij is sinds 1995 actief in de digitale industrie. Voor haar indiensttreding bij Mobiquity was zij Chief Commercial Officer van Rockstart, dat digitale start-ups helpt bij het realiseren van groei. Zij werkte voor verschillende internetbedrijven voordat ze in de mobiele sector ging werken als Head of Business Development bij Vodafone Live! en later als Interim Sales Director bij IceMobile. Fluitman studeerde Nederlands recht met als specialisatie intellectueel eigendom en media- en informatierecht.

 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Mobility
Mobility