Aia Software neemt Antoinette Brugman, Hein Duijf en Bertjan Teunissen aan

Aia Software neemt Antoinette Brugman, Hein Duijf en Bertjan Teunissen aan

15-12-2013

Aia Software neemt Antoinette Brugman, Hein Duijf en Bertjan Teunissen aan

 

Antoinette Brugman is per 1 oktober bij Aia Software gestart als communicatiemedewerker. Haar focus zal vooral liggen op online content, zij is ook verantwoordelijk voor het schrijven van nieuwsbrieven, brochureteksten en artikelen. Antoinette Brugman heeft jarenlange ervaring als voorlichter, redacteur en tekstschrijver, bij verschillende organisaties. Haar opleiding technische natuurkunde geeft haar de mogelijkheid om technische zaken helder en begrijpelijk te verwoorden.

Per 1 oktober 2013 is Hein Duijf gestart als Junior Consultant bij Aia Software. Duijf heeft onlangs zijn Master Wiskunde afgerond in de richting Logica en bracht enige tijd door aan de universiteit in Wenen. Het is zijn intentie om te promoveren in de richting cognitieve wetenschappen of kunstmatige intelligentie. Bij Aia Software gaat hij zich bezig houden met het adviseren over de inbedding en integratie van ITP bij de klantorganisaties. Aia Software onderhoudt nauwe banden met de Radboud Universiteit en met name met de afdelingen informatiekunde en informatica. Dat resulteert in stageplekken, onderzoeksopdrachten en jaarlijkse scriptieprijzen. “Het houdt onze organisatie fris en scherp,” geeft Paul Dirven (foto), directielid van Aia Software aan. “Maar het geeft ons ook een prachtige kans om talent al heel snel bij ons een kans te geven en daarna te behouden. Hein Duijf is daar een mooi voorbeeld van.”

Per 1 oktober 2013 is Bertjan Teunissen gestart bij Aia Software, de ontwikkelaar en leverancier van ITP, de complete oplossing voor Customer Communications Management. Als business consultant gaat Teunissen zich bezig houden met advies, implementatie en projectmanagement bij de grotere accounts van Aia Software. Eerder werkte hij bij Agis Zorgverzekeringen en Achmea als business analist, procesanalist en projectleider. Verder was hij actief als voorzitter van de StreamServe Usergroup Benelux. Teunissen startte zijn carrière met de studie informatica aan de Radboud Universiteit. Sinds 10 jaar is hij gespecialiseerd in het vakgebied output management en heeft ervaring met de toepassing van meerdere ECM-software pakketten. Hij is lid van de vereniging XPlor waar hij vorig jaar zijn EDP-certificaat behaalde.

 

 

Terug naar nieuws overzicht